Event Details


On The House Heavy: Objector + Persistense

Gratis Entree!!
Boek alvast een paar fysio sessies om je nekspieren weer los te krijgen, want het wordt een avondje flink headbangen met Persistense + Objector.

OBJECTOR
De sound van het uit Antwerpen afkomstige Objector kan omschreven worden als no-nonsense thrash metal met een dodelijke dosis speed, voor fans van Slayer en Kreator. Na twee album releases (stand your ground en social intolerance) en een berg shows, waarbij ze onder andere het podium deelden met Toxik (US), Bliksem (BE), Evil Invaders (BE), Fleddy Melculy (BE), Nile (US), I AM Morbid (US) en Pestilence (NL), is vanavond Den Bosch aan de beurt om te moshen en te bangen met deze intense thrash band.
https://youtu.be/AgPcU7fk6wM

PERSISTENSE
Het uit Den Bosch opererende Persistense is geen onbekende in de Willem Twee. Sinds de eeuwwisseling overdonderen deze oudgedienden hun publiek met een mix van thrash en death metal. Ze hebben shows gespeeld met onder andere Testament (USA), Suffocation (USA) en Pestilence, en na talloze shows in Europa staan ze vanavond weer eens op de planken in hun hometown om wederom te bewijzen hoe heavy het er in Duketown aan toe kan gaan.
https://youtu.be/Hv7AtosTOq4

De entree is zoals je gewend bent van On The House gratis, dus kom je nekspieren verpesten en genieten van Persistense + Objector.

Facebook event page